PovestedeCraciun4-pic

Cred ca asta e de departe cea mai cunoscuta “poveste de Craciun” pe langa cea a mosului. Eu am intrat prima data in contact cu aceasta poveste cand eram un copil,si mi-a ramas inca de pe atunci in minte.cand am vazut ecranizarea realizata de Disney.

61Ho7BhDxcLPREZENTARE

Publicată pentru prima dată în 1843, Povestea de Crăciun elogiază spiritul acestei sărbători. Este povestea lui Ebenezer Scrooge, un zgârie-brânză bătrân şi ursuz care îi priveşte cu ură pe toţi cei din jur. Într-o noapte de Ajun, la fel de îngheţată ca inima bătrânului, primeşte trei vizitatori fantomatici: Spiritul Crăciunului-Trecut, al Crăciunului-de-Acum şi al Crăciunului-Ce Va Să Vină. Acestea îl poartă într-o călătorie uimitoare şi pe alocuri înfricoşătoare, în urma căreia hapsânul se schimbă.

Povestea este una pe cat de simpla,pe atat de marcanta,si cred ca intr-un anume fel mi-a schimbat oarecum in bine viata..da stiu ca asta poate suna putin exagerat,dar cred ca asa este..Recomand aceasta carte parintilor,pentru a o darui copiilor,si a o citi chiar si dansii,deoarece cum spune si morala cartii,nu e niciodata prea tarziu pentru a face fapte bune si a te schimba in bine! Cartea isi merita locul pe noptiera,indiferent ca e sau nu Craciunul,dar profit de ocazia acestor sarbatori si o recitesc uneori.

Noi va dorim un Crăciun Fericit plin de bunătate şi bucurie. Numai Crăciunul poate îmbuna inimile oamenilor şi transforma suferinţa în mulţumirea că trăim.

DSC_0022ADJ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s