puternic.3d

Va scriu astazi despre una din cele mai bune carti citite de mine,o carte plina de suspans,un thriller modern pe care nu aveti voie sa-l ratati,si care o sa va absoarba in mijlocul povestii de la prima pana la ultima pagina.

Marc Levy este cel mai citit scriitor francez contemporan si desi recunosc ca momentan aceasta este singura carte scrisa de el,pe care eu am citit-o, pe noptiera mea se afla si “Strania calatorie a domnului Daldry“,carte pe care o sa o citesc numaidecat!

Revenind la “Mai puternic decat frica“,sper ca aceasta capodopera sa ajunga si in salile de cinema,deoarece este o poveste impresionanta,si merita o ecranizare pe masura!

Prezentare

În carcasa unui avion prăbuşit în zăpezile de pe Mont Blanc, Suzie Baker găseşte documentul care ar putea să-i facă dreptate familiei sale acuzate de înaltă trădare. Dar această descoperire compromiţătoare pune în alertă serviciile secrete americane.

Andrew Stilman, reporter la New York Times, i se alătură fascinantei şi enigmaticei Suzie Baker, pentru a da curs unei anchete de care depinde însăşi viaţa tinerei femei.

Urmăriţi, manipulaţi, Suzie şi Andrew trebuie să evite capcane şi să dejoace planuri, riscând să dezvăluie unul dintre secretele cel mai bine păzite ale vremurilor noastre.

Personaje irezistibile, suspans bine dozat… Cu acest nou roman, Marc Levy imaginează o poveste de o uimitoare modernitate.

Cartea imbina elemente si probleme reale,cu o poveste imaginara facuta sa te tina mereu intr-un ritm alert,si sa te faca sa o savurezi cu placere si curiozitate.

Desi ma asteptam,dupa titlu sa fie genul de carte motivationala,nu e deloc vorba de asa ceva,ci doar de o poveste captivanta,in care Marc Levy si-a facut bine temele,oferindu-ne cateva detalii dintr-un asa zis “razboi ascuns” al marilor puteri,si un posibil scenariu de film,demn sa umple salile de cinema.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s