2Fight Club Cover

Pentru cei care au vazut filmul,cel mai important lucru despre Fight club sunt regulile,iar prima regula este:
DESPRE FIGHT CLUB NU SE VORBESTE! dar vom incerca sa schimbam aceasta regula in CITESTE FIGHT CLUB!
Fight Club este un clasic underground de la prima sa publicare în 1996, Fight Club este acum recunoscut ca fiind unul dintre cele mai originale romane și provocatoare,e publicate în acest deceniu. Întunecat amuzant primul roman Chuck Palahniuk spune povestea unui om uitat de lume,un tânăr care descoperă că furia lui ia viață într-o lume plină de eșec și minciuni ,nu poate fi pacificat cu o cultură goala facuta pentru consum. Relief pentru el și colegii săi privați de drepturi, vine sub forma unor intalniri secrete, in orele de dupa munca  unde practica meciuri de box care au loc în subsolurile de baruri. Fight Club este ideea de Tyler Durden, care crede că a găsit o cale pentru el și prietenii lui de a trăi dincolo de a-si limita și minimaliza viața. Dar, în lumea lui Tyler nu există reguli,  limite, sau frâne.
Este una dintre cele mai incredibile adaptări carte-film în care ambele sunt minunate, dar în mod semnificativ diferite în complot. Finaluri lor sunt diferite,evenimentele sunt diferite. Cu toate acestea, puteți viziona filmul și citi cartea și sa va placa la fel de mult ambele.
Cartea conține un fel de narator necunoscut care vorbeste la persoana a 3-a: “Eu sunt prostata lui Joe, sunt lipsa completă a lui Joe de reactie.” Scurte declarații sunt presărate de-a lungul Fight Club si odata citite, se aduna in mintea ta, împingând încet barierele societatii care te-au construit.
Gânduri nebune aluneca prin minte: “De ce am de gând să lucreze la acest loc de muncă mort?oare strămoșii noștri vânători  credeau că vom ajunge așa? de ce sa nu distrugem societatea?”
“Pe scurt, Fight Club se va juca cu mintea ta.
Fight Club este un miracol perfect de autor și subiect.
Fight Club este violent și batjocoritor și onest.
Fight Club este intunecat si intortocheat, și … drept. “
Sunt invidia lui Joe.
PS: Am citit aproape toate cartile lui Chuck, CHOKE, SURVIVOR și LULLABY dar Fight Club este  considerata singura carte a lui Chuck Palahniuk de care  veți avea vreodată nevoie!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s